Frigarui de ficat

Se curata ficatul, se taie in felii de grosimea degetului, iar fiecare felie in patrate de 3 cm. Se da putin piper. Se infierbanta o lingura de unt cu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat
  • piper
  • o lingura unt
  • o lingurita de ulei
  • felii de slanina
  • felii de ciuperci
  • pesmet

Mod de preparare

Se curata ficatul, se taie in felii de grosimea degetului, iar fiecare felie in patrate de 3 cm. Se da putin piper. Se infierbanta o lingura de unt cu o lingurita de ulei si se pune ficatul numai o clipa pana incepe sa se rumeneasca pe o parte si pe alta. Se da deoparte si se pun cate 4 bucati pe o frigare mica alternand cu felii de slanina si felii de ciuperci. Se ung cu o pana cu unt si se presara pesmet. Se infierbanta gratarul si se aseaza friganelele. Se frig in 15 minute pe foc potrivit. Se sareaza cand sunt aproape gata.
Cu legume si salata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...