Uleiul se amesteca intr-un castron cu ketchup-ul, bulionul, boiaua si mierea. Se adauga legumele taiate felii si se insira apoi cate 4 legume pe o fr
Uleiul se amesteca intr-un castron cu ketchup-ul, bulionul, boiaua si mierea. Se adauga legumele taiate felii si se insira apoi cate 4 legume pe o frigare. Se pun pe gratarul incins si se lasa 15 minute, avand grija sa se rumeneasca pe toate partile.
Se servesc fiebinti cu bucati de porumb copt.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor Ciorba radauteana
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii