Uleiul se amesteca intr-un castron cu ketchup-ul, bulionul, boiaua si mierea. Se adauga legumele taiate felii si se insira apoi cate 4 legume pe o fr
Uleiul se amesteca intr-un castron cu ketchup-ul, bulionul, boiaua si mierea. Se adauga legumele taiate felii si se insira apoi cate 4 legume pe o frigare. Se pun pe gratarul incins si se lasa 15 minute, avand grija sa se rumeneasca pe toate partile.
Se servesc fiebinti cu bucati de porumb copt.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor Ciorba radauteana
Andra Mihail ne surprinde din nou cu o rețetă simplă și delicioasă de vinete pane crocante. Perfecte ca gustare sau...
Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparatGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa