Frigarui de pui cu salata verde

Se curata pieptul de pui de pielite, se spala in cateva ape si se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute si dulce, se ung cu putin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 legatura de ridichi
  • sare
  • piper
  • boia dulce si iute
  • bete pentru frigarui
  • Pentru salata:
  • 1 salata mare
  • 1 legatura ridichi
  • 3 rosii
  • 2-3 fire ceapa
  • 2 fire usturoi
  • 2 castraveti
  • 1 lamaie
  • 2-3 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Se curata pieptul de pui de pielite, se spala in cateva ape si se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute si dulce, se ung cu putin ulei, se presara cimbru si se lasa la rece. Separat, se curata ceapa si ridichile si se taie felii potrivite. Se infing cubuletele de carne alternand cu ceapa si ridichile si se incinge gratarul. Frigaruile se pun pe gratar si se rasucesc pe toate partile ca sa se rumeneasca. In acest timp se spala salata si celelalte ingrediente. Se taie si se pun intr-un bol, se prepara sosul din ulei, zeama de lamaie, sare, piper si zahar si se adauga in salata. Se amesteca usor sa nu se lase si se servete impreuna cu frigaruile de pui crocante.
Alte retete:

Salata din piept de pui cu paste

Pui la gratar

Tocanita de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...