Frigarui de pui cu salata verde

Se curata pieptul de pui de pielite, se spala in cateva ape si se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute si dulce, se ung cu putin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 legatura de ridichi
  • sare
  • piper
  • boia dulce si iute
  • bete pentru frigarui
  • Pentru salata:
  • 1 salata mare
  • 1 legatura ridichi
  • 3 rosii
  • 2-3 fire ceapa
  • 2 fire usturoi
  • 2 castraveti
  • 1 lamaie
  • 2-3 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Se curata pieptul de pui de pielite, se spala in cateva ape si se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute si dulce, se ung cu putin ulei, se presara cimbru si se lasa la rece. Separat, se curata ceapa si ridichile si se taie felii potrivite. Se infing cubuletele de carne alternand cu ceapa si ridichile si se incinge gratarul. Frigaruile se pun pe gratar si se rasucesc pe toate partile ca sa se rumeneasca. In acest timp se spala salata si celelalte ingrediente. Se taie si se pun intr-un bol, se prepara sosul din ulei, zeama de lamaie, sare, piper si zahar si se adauga in salata. Se amesteca usor sa nu se lase si se servete impreuna cu frigaruile de pui crocante.
Alte retete:

Salata din piept de pui cu paste

Pui la gratar

Tocanita de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Shaorma cu piept de pui

Am gasit niste lipii la supermarket si nu am rezistat tentatiei de a le cumpara, gandindu-ma ca o sa fac eu ceva cu ele...iar...

Shaorma cu piept de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca