Frigarui din piept de pui

Se taie pieptul de pui in felii mici, se presara cu sare dupa gust si se bate usor carnea. Patrunjelul, arpagicul si busuiocul se maruntesc si se ame

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 g file piept de pui
  • sare
  • 3 linguri de mustar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de arpagic
  • 1 legatura de busuioc
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingurita de vegeta

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in felii mici, se presara cu sare dupa gust si se bate usor carnea. Patrunjelul, arpagicul si busuiocul se maruntesc si se amesteca cu usturoiul zdrobit si cu mustarul. Cu pasta astfel obtinuta se ung feliile de carne si se aliniaza pe rand una langa cealalta. Se rumenesc in uleiul asezonat cu condimente deasupra carbunelui incins.
Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pere

Ca doar nu era sa le las sa se strice, pe ele fructele, mai ales ca se si imprietenisera chiar foarte bine.....si de ce nu sa...

Desert placinta cu o gutuie, doua mere si patru pere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca