Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepusele de lemn cam de 20 cm lungime. Intre bucatile de carne infip
Se taie carnea in felii groase de 1 cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepusele de lemn cam de 20 cm lungime. Intre bucatile de carne infipte pe tepuse se intercaleaza bucati de slanina. Tepusele se aseaza una linga alta, pe fundul unei cratite, in care am pus putin ulei. Se pipereaza, se presara cu cimbru si se sareaza. Din timp in timp se picura cite putina apa. Cu aproximativ 10 minute inainte de a fi gata se adauga vinul alb. Se acopera si se mai tin pe foc pina scade vinul
Se servesc cu mamaliguta sau cartofi natur
Am pus mana pe cioroi si l-am asezonat cu legume......
Ghiveci la slow cooker Crock-PotDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata