Frigarui la cuptor

Pieptul de pui se taie bucatele mici, ciupercile se spala si se curata, li se tai coditele, ardeiul rosu se taie bucati cat ciupercile. Pe frigarui se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepturi de pui
  • 500g ciuperci champignion mai mici
  • 1-2 ardei capia
  • ulei
  • vegeta
  • piper
  • boia dulce

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucatele mici, ciupercile se spala si se curata, li se tai coditele, ardeiul rosu se taie bucati cat ciupercile. Pe frigarui se pun alternativ cate o bucate de pui, ardei, ciuperca. Dupa ce toate frigaruile sunt gata, se aseaza una langa alta intr-o tava in care s-a turnat putin ulei. Peste frigarui se pune din belsug vegeta, piper si boia. Se coc in cuptorul incins la foc mare circa 30 de minute, intorcandu-se o data la mijlocul timpului.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...