Friptura cu legume

Carnea se taie in bucati mici, costita, in fasii. Se pune intr-o tava, se freaca cu plantele aromatice si mirodeniile. Legumele proaspete se presara

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g spata sau costita (sau combinat)
  • 600 g legume mixte (mazare
  • boabe de porumb
  • morcov
  • ardei)
  • Ulei
  • O ceapa
  • Sare
  • Piper de Cayenne (boia iute)
  • Delicat
  • Praf de usturoi
  • Boia
  • Chimen macinat

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati mici, costita, in fasii. Se pune intr-o tava, se freaca cu plantele aromatice si mirodeniile. Legumele proaspete se presara peste carne, iar cartofii curatati si taiati betisoare se amesteca printre legume. Se stropesc cu ulei. (Se pot pune si rondele de ceapa). Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa in cuptor sa se rumeneasca cca 1,5 – 2 ore. Intre timp se amesteca de vreo doua ori.
Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca