Carnea se feliaza, se impaneaza cu slanina si se pune la fiert, pe foc foarte mic, in sucul ei. Varza se taie fidelute si se pune la inabusit impreuna
Carnea se feliaza, se impaneaza cu slanina si se pune la fiert, pe foc foarte mic, in sucul ei. Varza se taie fidelute si se pune la inabusit impreuna cu o bucata de slanina taiata si carnaciorul taiat bucati. Se curata, se spala si se taie marunt morcovul, dupa care se pune la fiert. Separat se pun si cartofii la rumenit in putin unt.Se aranjeaza apoi carnea in mijlocul platoului si se orneaza de jur imprejur cu varza, peste care se asaza carnaciorii, langa morcovii si spre capat cartofii.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftele Cartofi la cuptor Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii