Friptura de caprioara cu garnitura de pere

Salele de caprioara se curata de pielite, se impaneaza cu 2-3 randuri de slanina si se tin in bait 24 de ore. Se scoate apoi carnea si se unge cu unt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg carne de la sale
  • 100 gr slanina
  • 50 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Salele de caprioara se curata de pielite, se impaneaza cu 2-3 randuri de slanina si se tin in bait 24 de ore. Se scoate apoi carnea si se unge cu unt. Se introduce in cuptor si se adauga legumele din bait. Se introduce tava in cuptorul incins si se tine friptura 40-50 de minute. Apoi se scoate si se toarna baitul, se lasa la clocotit, se adauga 3-4 linguri de zeama de carne, se sareaza si se pipereaza.


Friptura se inconjoara de pere si se serveste impreuna cu sosul.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Iepure cu ciuperci si smantana Gratar de porc cu vinete coapte

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ciocolata si visine

Atat am poftit la un dulce cu visine, dar visinele proaspete fiind prea urate pe piata si la mama in visini, am apelat la...

Prajitura cu ciocolata si visine
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa