Ceafa se dezoseaza si se taie in 4 felii mari. Feliile de carne se bat cu batatorul si se sareaza. Dupa asta se ung cu mustar si se pipereaza. Din sun
Ceafa se dezoseaza si se taie in 4 felii mari. Feliile de carne se bat cu batatorul si se sareaza. Dupa asta se ung cu mustar si se pipereaza. Din sunca se taie 4 felii egale, cat jumatate din feliile de ceafa. Se aseaza pe jumatea feliilor de ceafa si se acopera cu cealalta jumatate; se inchid cu ac de carne sau cu scobitoare. Carnea inchisa astfel se da prin faina cu boia, se aseaza in tava unsa cu ulei si se frige pana devine rumena in cuptorul fierbinte.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii