Friptura de iepure

Carnea se curata de pielite si se impaneaza cu feliutele de slanina si bucatele de usturoi. Se pune apoi intr-o tava carnea, se adauga vinul, putina

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de iepure
  • feliute de slanina
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 jumatate pahar vin
  • 1 pahar apa
  • sare
  • piper
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • ulei
  • 1 foaie dafin

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite si se impaneaza cu feliutele de slanina si bucatele de usturoi. Se pune apoi intr-o tava carnea, se adauga vinul, putina apa, boabe de piper si o frunza de dafin. Se baga la cuptor, sa se friga incet, la foc mic. Carnea se intoarce din cand in cand si se unda cu sosul din tava. Dupa ce carnea s-a rumenit, se adauga mustarul si smantana in sos.


Se serveste cu cartofi pai, orez sau sparanghel.

Alte retete:

Placinta cu dovleac Ardei umpluti Sarmale de post

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii