Carnea se curata de pielite si se impaneaza cu feliutele de slanina si bucatele de usturoi. Se pune apoi intr-o tava carnea, se adauga vinul, putina
Carnea se curata de pielite si se impaneaza cu feliutele de slanina si bucatele de usturoi. Se pune apoi intr-o tava carnea, se adauga vinul, putina apa, boabe de piper si o frunza de dafin. Se baga la cuptor, sa se friga incet, la foc mic. Carnea se intoarce din cand in cand si se unda cu sosul din tava. Dupa ce carnea s-a rumenit, se adauga mustarul si smantana in sos.
Se serveste cu cartofi pai, orez sau sparanghel.
Alte retete:
Placinta cu dovleac Ardei umpluti Sarmale de post
Salam de biscuiţi, reţetă cu cocos
Salam de biscuiţi, reţetă cu cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa