Spinarea si pulpele iepurelui se curata, se spala si se impaneaza cu slanina, apoi se sareaza si se pune intr-o tava unsa cu unt. Morcovu, pastarnacu
Spinarea si pulpele iepurelui se curata, se spala si se impaneaza cu slanina, apoi se sareaza si se pune intr-o tava unsa cu unt. Morcovu, pastarnacul, patrunjelul si ceapa se taie marunt si se adauga in tava cu carne. Se adauga 4 linguri de otet, 4 linguri de apa, piperul, ienibaharul si se pune friptura in cuptorul incins. Se stropeste continuu carnea cu sosul din tava. Dupa ce e gata se scoate friptura si se taie felii. Sosul se mai lasa la scazut si i se mai adauga putina apa si cateva linguri de otet. Dupa ce a dat de cateva ori in clocot se serveste impreuna cu friptura.
Friptura se serveste garnisita cu felii de lamaie si cu garnitura de legume sau orez.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii