Friptura de miel

Se spala pulpa de miel si se pune pe planseta de lemn. Se freaca cu lamaie pe fiecare parte, se unge cu unt topit apoi cu boia dulce de ardei. Se sare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 1 ceasca de unt
  • sare
  • o jumatate de lamaie
  • o jumatate lingurita de boia dulce
  • piper boabe

Mod de preparare

Se spala pulpa de miel si se pune pe planseta de lemn. Se freaca cu lamaie pe fiecare parte, se unge cu unt topit apoi cu boia dulce de ardei. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se pune in forma cu o ceasca de apa calda si cateva boabe de piper. Forma se tine in cuptorul fierbinte o ora, dupa care se intoarce friptura si se stropeste cu sosul in care s-a facut. Se scoate din cuptor dupa o ora, timp in care se va rumeni frumos.
Se serveste cu salata verde si garnitura de cartofi prajiti.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Ciorba radauteana

Friptura de vita cu ciuperci

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Muffins cu visine

Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...

Muffins cu visine
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa