Se spala pulpa de miel si se pune pe planseta de lemn. Se freaca cu lamaie pe fiecare parte, se unge cu unt topit apoi cu boia dulce de ardei. Se sare
Se spala pulpa de miel si se pune pe planseta de lemn. Se freaca cu lamaie pe fiecare parte, se unge cu unt topit apoi cu boia dulce de ardei. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se pune in forma cu o ceasca de apa calda si cateva boabe de piper. Forma se tine in cuptorul fierbinte o ora, dupa care se intoarce friptura si se stropeste cu sosul in care s-a facut. Se scoate din cuptor dupa o ora, timp in care se va rumeni frumos.
Se serveste cu salata verde si garnitura de cartofi prajiti.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Ciorba radauteana
Friptura de vita cu ciuperci
Un an minunat petrecut alaturi de oameni si mai minunati!Bucataras.ro este a doua mea familie si ma bucur ca pe o parte...
Tort "1 an de Bucataras" (reteta 200)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj