Friptura de miel cu sos barbeque

Se asezoneaza antricoatele pe ambele parti si se ung cu putin ulei. Prepararea sosului: Se incalzeste uleiul in tigaie. Adaug

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 antricoate de miel
  • 1 lingura de ulei de floarea-soarelui
  • 1 ceapa
  • taiata marunt
  • 150ml ketchup
  • 3 linguri de sosla borcan
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri otet

Mod de preparare

Se asezoneaza antricoatele pe ambele parti si se ung cu putin ulei.

Prepararea sosului:

Se incalzeste uleiul in tigaie. Adaugam ceapa si o lasam sa se prajeasca pana se inmoaie si se izeaza usor.

Se adauga ingredientele ramase si se tin pe foc inca 5 minute.

Antricoatele se tin pe gratar 3-4 minute pe fiecare parte, dupa gust.
Se servesc cu sosul pregatit.

Alte retete de Pasti :

Friptura de miel coroana

Drob de miel

Pulpa de miel la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa