Se scoate osul pulpei, se desface carnea cu lama unui cutit ascutit si se asaza intr-un vas de Jena. Se freaca bine carnea cu lamiie, apoi cu mujdei s
Se scoate osul pulpei, se desface carnea cu lama unui cutit ascutit si se asaza intr-un vas de Jena. Se freaca bine carnea cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. In tava se adauga o ceasca de ulei si o ceasca de apa sau de supa. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri. Se da tava la cuptor la foc iute. Se adauga in tava boabe de piper si dupa o ora se pune vinul. Cind friptura este frumos rumenita, se inchideti focul, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza slanina si se taie in felii.
Se serveste cu salata verde
O fi cineva care sa nu iubeasca gogosile? Nu cred, dar suntem noi, doamnele, care ne retinem sa mancam, cu toate ca poftim...
Gogosi de post, vanilatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura