Friptura de miel la tava

Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi. Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea. Inainte de a baga

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pulpa de miel
  • usturoi
  • unt
  • sare
  • piper
  • vin

Mod de preparare

Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi.

Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea.

Inainte de a baga tava la cuptor, carnea se va presara cu piper, sare si se va uda cu vin.

Se lasa la foc domol, iar din cand in cand se mai adauga vin (daca consideri ca este nevoie), care se ia cu o lingura din tava si se imprastie pe friptura.
se consuma cu salata verde si se poate gusta si un vin rosu.

Pofta buna!

Reteta Friptura de miel la tava a fost propusa de Ana-Maria pe forum culinar.ro

Alte retete cu miel gasiti aici:

Rulada de miel cu spanac,

Friptura de miel coroana,

Miel in crusta de mustar

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Muschiulet de porc cu sos de soia la tigaie

Imi place foarte mult acest muschiulet de porc. Este foarte fraged si se gateste imediat! Din el pregatesc foarte des...

Muschiulet de porc cu sos de soia la tigaie
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise