Friptura de miel la tava

Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi. Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea. Inainte de a baga

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pulpa de miel
  • usturoi
  • unt
  • sare
  • piper
  • vin

Mod de preparare

Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi.

Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea.

Inainte de a baga tava la cuptor, carnea se va presara cu piper, sare si se va uda cu vin.

Se lasa la foc domol, iar din cand in cand se mai adauga vin (daca consideri ca este nevoie), care se ia cu o lingura din tava si se imprastie pe friptura.
se consuma cu salata verde si se poate gusta si un vin rosu.

Pofta buna!

Reteta Friptura de miel la tava a fost propusa de Ana-Maria pe forum culinar.ro

Alte retete cu miel gasiti aici:

Rulada de miel cu spanac,

Friptura de miel coroana,

Miel in crusta de mustar

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...