Friptura de miel la tava cu usturoi

Pentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata, se spala si se taie felii.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de miel cu os - 800 g
  • ulei - 50 g
  • morcovi - 50 g
  • telina radacina - 50 g
  • ceapa - 25 g
  • usturoi - 20 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se spala. Carnea se inabusa in cuptor intr-o tava cu ulei si 100 ml apa, impreuna cu morcovi, telina, ceapa, usturoi, sare si piper. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. Dupa frigere, carnea se portioneaza.

Friptura de miel la tava cu usturoi se serveste calda, cu diferite garnituri din legume.

 


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de bob cu prajeala

Anul trecut, din motive de sanatate nu mi-am permis sa prepar bobul asa cum il facea bunica, insa acum vi-l prezint exact...

Mancare de bob cu prajeala
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca