Pentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata, se spala si se taie felii.
Pentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se spala. Carnea se inabusa in cuptor intr-o tava cu ulei si 100 ml apa, impreuna cu morcovi, telina, ceapa, usturoi, sare si piper. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. Dupa frigere, carnea se portioneaza.
Friptura de miel la tava cu usturoi se serveste calda, cu diferite garnituri din legume.
Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa