Pentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata, se spala si se taie felii.
Pentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se spala. Carnea se inabusa in cuptor intr-o tava cu ulei si 100 ml apa, impreuna cu morcovi, telina, ceapa, usturoi, sare si piper. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. Dupa frigere, carnea se portioneaza.
Friptura de miel la tava cu usturoi se serveste calda, cu diferite garnituri din legume.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa