Carnea de miel se spala cu apa rece si se freaca bine cu multe cuburi de gheata. Se lasa la marinat in otet cu 2 cani de apa timp de 8 ore, adaugand c
Carnea de miel se spala cu apa rece si se freaca bine cu multe cuburi de gheata. Se lasa la marinat in otet cu 2 cani de apa timp de 8 ore, adaugand cateva boabe de piper si foi de dafin. Se imparte apoi in bucati egale si se prajeste in ulei incins. Usturoiul se curata, se piseaza cu putina sare si se adauga apa. Friptura de miel se aseaza pe un platou, iar deasupra se toarna mujdeiul de usturoi. Vinul alb, piperul, coriandrul, oregano si sare dupa gust.
Se serveste cu mamaliguta calda si ardei iute.
retete mincare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii