Carnea de miel se spala cu apa rece si se freaca bine cu multe cuburi de gheata. Se lasa la marinat in otet cu 2 cani de apa timp de 8 ore, adaugand c
Carnea de miel se spala cu apa rece si se freaca bine cu multe cuburi de gheata. Se lasa la marinat in otet cu 2 cani de apa timp de 8 ore, adaugand cateva boabe de piper si foi de dafin. Se imparte apoi in bucati egale si se prajeste in ulei incins. Usturoiul se curata, se piseaza cu putina sare si se adauga apa. Friptura de miel se aseaza pe un platou, iar deasupra se toarna mujdeiul de usturoi. Vinul alb, piperul, coriandrul, oregano si sare dupa gust.
Se serveste cu mamaliguta calda si ardei iute.
retete mincare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
O prajitura minunata, delicioasa, usoara si foarte aromata, numai buna pentru masa festiva de Craciun, o recomand cu drag!
Prajitura cu branza dulce si gem de caiseIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.