Friptura de miel pane

In 3 litri de apa se pun ceapa si varza la fiert. Se adauga carnea de miel si cea de porc, dupa ce varza s-a fiert. Se scoate carnea de miel pe o far

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 300 gr carne de porc
  • sare
  • sos tartar
  • 1 jumatate varza
  • 1 ceapa

Mod de preparare

In 3 litri de apa se pun ceapa si varza la fiert. Se adauga carnea de miel si cea de porc, dupa ce varza s-a fiert. Se scoate carnea de miel pe o farfurie, iar carnea de porc se mai lasa sa fiarba. Dupa ce s-a fiert si aceasta, se scot oasele de la amandoua si se lasa la racit. Se taie apoi in bucati groase de cateva degete, se prepara pane si se pun in cuptorul incalzit, la fript.


Se serveste cu sos tartar, cu legume sote, sau cu salata.

Alte retete culinare:

Gratar de porc cu vinete coapte Friptura de vita la cuptor Pui pe sticla

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...