Friptura de miel pane

In 3 litri de apa se pun ceapa si varza la fiert. Se adauga carnea de miel si cea de porc, dupa ce varza s-a fiert. Se scoate carnea de miel pe o far

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 300 gr carne de porc
  • sare
  • sos tartar
  • 1 jumatate varza
  • 1 ceapa

Mod de preparare

In 3 litri de apa se pun ceapa si varza la fiert. Se adauga carnea de miel si cea de porc, dupa ce varza s-a fiert. Se scoate carnea de miel pe o farfurie, iar carnea de porc se mai lasa sa fiarba. Dupa ce s-a fiert si aceasta, se scot oasele de la amandoua si se lasa la racit. Se taie apoi in bucati groase de cateva degete, se prepara pane si se pun in cuptorul incalzit, la fript.


Se serveste cu sos tartar, cu legume sote, sau cu salata.

Alte retete culinare:

Gratar de porc cu vinete coapte Friptura de vita la cuptor Pui pe sticla

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert negresa cu urda, mure si piersici

Zilele trecute am primit urdă proaspătă și tare bună. Am mâncat cât am mâncat, dar fiind multă, m-am...

Desert negresa cu urda, mure si piersici
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa