Carnea de mistret marinata se fasoneaza in bucati de forma cilindrica. Se impaneaza cu slanina si usturoi si se pune la fript in cuptor, intr-o tava
Carnea de mistret marinata se fasoneaza in bucati de forma cilindrica. Se impaneaza cu slanina si usturoi si se pune la fript in cuptor, intr-o tava cu untura. Dupa ce s-a rumenit, se adauga zeama de la marinat. Se scoate friptura, se taie felii si se pune intr-un alt vas. Se presara faina peste untura din tava si se adauga ceapa taiata cat mai marunt. Dupa ce s-a rumenit, se adauga bulionul si se stinge cu vin si cu putina apa calda. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se strecoara peste carne, la care se mai adauga si ciupercile calite in restul de untura.
Se potriveste la gust de piper si sare si se mai lasa cateva minute la fiert, dupa care se serveste.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Rulada de porc Ciuperci umplute
Dupa o reteta de-a Sylviei. Demult imi doream sa incerc o reteta cu creveti, dar m-am tot ferit de ei, nu stiu de ce. Sunt...
Linguini con gamberetti sau Paste cu crevetiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura