Carnea tocata preparata ca pentru carnati, se sareaza si se pipereaza. Carnea intreaga impreuna cu jambonul se taie felii. Se asaza intr-un vas, un s
Carnea tocata preparata ca pentru carnati, se sareaza si se pipereaza. Carnea intreaga impreuna cu jambonul se taie felii. Se asaza intr-un vas, un strat de carne tocata apoi un rand de felii de jambon si un rand de felii de carne, dupa care se presara cu sare si piper. Se face o coca din faina si apa, se intinde o foaie de marimea vasului si se asaza deasupra, apoi se pune capacul peste foaie. Se pune vasul in alt vas mai mare cu apa, se pune pe foc pana incepe sa fiarba, apoi se baga in cuptorul fierbinte, cu tot cu vasul cu apa. Se lasa sa se coaca bine dupa care se conserva 7-8 zile Ia rece.
Se serveste taiat felii.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ciorba radauteana
Chiftele
Zilele trecute am primit urdă proaspătă și tare bună. Am mâncat cât am mâncat, dar fiind multă, m-am...
Desert negresa cu urda, mure si piersiciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa