Friptura de porc cu sos de castraveti

Se taie carenea in felii groase si se rumeneste in unt. Se caleste ceapa, se pune peste carne, se adauga castravetii taiati fideluta, mustarul, sucul

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 2 cepe
  • 3 castraveciori murati
  • 250 ml. vin
  • 150 ml. suc de rosii
  • 100 gr. smantana
  • 150 gr. unt
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carenea in felii groase si se rumeneste in unt. Se caleste ceapa, se pune peste carne, se adauga castravetii taiati fideluta, mustarul, sucul de rosii si vinul. Cand a fiert carnea, se adauga sare, piper si smantana. Se mai da odata totul in cateva clocote si se serveste!


Se serveste calda.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Taci si inghite ardelenesc

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...

Taci si inghite ardelenesc
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa