Friptura de porumbei

Porumbeii curatati si spalati se tin in baitul preparat din ingredientele de mai sus, doua zile. Se taie apoi in patru bucati si se pun intr-un vas c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 porumbei
  • 2 linguri unt
  • sare
  • 4-6 boabe de piper
  • 1 foaie de dafin
  • 2 cuisoare
  • 2-3 linguri zeama de carne
  • Pentru bait:
  • 2 pahare vin
  • 1 pahar apa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 5-6 boabe
  • piper
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 foaie dafin

Mod de preparare

Porumbeii curatati si spalati se tin in baitul preparat din ingredientele de mai sus, doua zile. Se taie apoi in patru bucati si se pun intr-un vas cu unt incins. Se sareaza si se adauga boabele de piper, foaia de dafin, cuisoarele, cateva linguri din baitul in care au stat si zeama de carne. Se dau la cuptor si se intorc din cand in cand bucatile ca sa se prajeasca pe ambele parti.


Friptura se serveste cu garnitura de mazare sau cartofi.

Alte retete culinare:

Piftie de curcan Friptura de vita la cuptor Rulada de porc

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu leurda

Mie imi place foarte mult leurda!

Omleta cu leurda
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa