Rondelele de ananas se introduc sub pielea pieptului de pui si a pulpelor, se sareaza. Ceapa taiata pestisori se caleste in unt sau ulei si se rast
Rondelele de ananas se introduc sub pielea pieptului de pui si a pulpelor, se sareaza. Ceapa taiata pestisori se caleste in unt sau ulei si se rastoarna peste pui. Se acopera cu folie de aluminiu si se rumeneste.
Alte retete recomandate
Tocanita vitel
Tocanita pui cu ciuperci
Ravioli cu friptura de vita si ciuperci
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa