Friptura de pui cu ananas

Rondelele de ananas se introduc sub pielea pieptului de pui si a pulpelor, se sareaza. Ceapa taiata pestisori se caleste in unt sau ulei si se rast

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 bucati pulpe de pui
  • 1 conserva de ananas (rondele)
  • 0 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare ( dupa gust)

Mod de preparare

Rondelele de ananas se introduc sub pielea pieptului de pui si a pulpelor, se sareaza. Ceapa taiata pestisori se caleste in unt sau ulei si se rastoarna peste pui. Se acopera cu folie de aluminiu si se rumeneste.
Alte retete recomandate

Tocanita vitel

Tocanita pui cu ciuperci

Ravioli cu friptura de vita si ciuperci

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cum se fac ouale posate

Cum se fac ouale posate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca