Usuca puii spalati. Presara-i cu sare si busuioc. Pune-i in tava, stropeste-i cu putin ulei fierbinte si prajeste-i in cuptor la temperatura medie. To
Usuca puii spalati. Presara-i cu sare si busuioc. Pune-i in tava, stropeste-i cu putin ulei fierbinte si prajeste-i in cuptor la temperatura medie. Toarna cate un pic de apa, cat este necesar si stropeste-i frecvent, pana se prajesc. Intre timp pregateste placinte sarate. Prajeste ciupercile curatate si feliate subtire in unt, sareaza, dupa care presara parmezan ras. Toarna frisca peste ciuperci si fierbe ingredientele. Taie placintele taietei de grosimea unui deget, amesteca-le cu tocana de ciuperci cu frisca si incalzeste preparatul.
Alte retete recomandate:
Vinete coapte
Placinta
Imi place foarte mult acest muschiulet de porc. Este foarte fraged si se gateste imediat! Din el pregatesc foarte des...
Muschiulet de porc cu sos de soia la tigaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura