Friptura de vacuta la tava

Friptura de vacuta la tava este o mancare cu carne delicioasa cu rosii, usturoi si vin. Carnea se spala, se taie zgarciurile si se pune in cratita sa fiarba cu toate ingredientele.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • suc de rosii sau
  • pasta tomata
  • foi de dafin
  • 100 g vin.

Mod de preparare

Friptura de vacuta la tava este o mancare cu carne delicioasa cu rosii, usturoi si vin. Carnea se spala, se taie zgarciurile si se pune in cratita sa fiarba cu toate ingredientele amintite, se lasa sa fiarba bine, apoi se scoate din sos, se scurge si, cand s-a racit, se taie felii egale care se pun in tava si dupa aceea se toarna sosul strecurat peste carne si gustam sa vedem daca lipseste ceva. La final, punem vinul si dam la cuptor timp de jumatate de ora.


Friptura de vacuta la tava se serveste cu cartofi, orez, etc.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de peste pe pat de legume in papillote

O mancare usoara si aromata facuta cu biban in cuptor, impachetat in hartie de copt.  Pentru aceasta Reteta de...

Reteta de peste pe pat de legume in papillote
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca