Friptura de vita

Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei. Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cim

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr de carne alba de vita
  • 1-2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 1 pahar de vin sec
  • 2-3 rosii
  • usturoi
  • cimbru

Mod de preparare

Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei.

Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cimbrul.

Cand este aproape gata se adauga vinul si se mai lasa sa dea un clocot.
Pofta buna!

Alte retete culinare delicioase:

Friptura de miel la tava,

Cotlete de miel cu mere,

Pulpa de porc la tava,

Friptura impletita,

Friptura in ulei

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza

Am pregatit aceasta rulada aperitiv pentru masa de Craciun. Pot sa spun ca a fost cel mai apreciat aperitiv si s-a terminat...

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii