Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei. Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cim
Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei.
Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cimbrul.
Cand este aproape gata se adauga vinul si se mai lasa sa dea un clocot.
Pofta buna!
Alte retete culinare delicioase:
Friptura de miel la tava,
Cotlete de miel cu mere,
Pulpa de porc la tava,
Friptura impletita,
Friptura in ulei
Am pregatit aceasta rulada aperitiv pentru masa de Craciun. Pot sa spun ca a fost cel mai apreciat aperitiv si s-a terminat...
Rulada aperitiv cu pate si crema de branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.