Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei. Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cim
Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei.
Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cimbrul.
Cand este aproape gata se adauga vinul si se mai lasa sa dea un clocot.
Pofta buna!
Alte retete culinare delicioase:
Friptura de miel la tava,
Cotlete de miel cu mere,
Pulpa de porc la tava,
Friptura impletita,
Friptura in ulei
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii