Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei. Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cim
Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei.
Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cimbrul.
Cand este aproape gata se adauga vinul si se mai lasa sa dea un clocot.
Pofta buna!
Alte retete culinare delicioase:
Friptura de miel la tava,
Cotlete de miel cu mere,
Pulpa de porc la tava,
Friptura impletita,
Friptura in ulei
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti