Bucatile de cotlet se cresteaza usor pe langa oase. Se curata usturoiul, se presara cu sare si se zdrobeste. Se pune ulei la incins, cotletul se da pr
Bucatile de cotlet se cresteaza usor pe langa oase. Se curata usturoiul, se presara cu sare si se zdrobeste. Se pune ulei la incins, cotletul se da prin faina, si se prajeste bine pe ambele parti. Se presara cu usturoi si se adauga 50 g unt. Carnea se pune in supa fierbinte, si se fierbe inabusit, la foc mic, iar la final se condimenteaza cu piper. Se curata legumele, se taie si se calesc. Inainte de servire se incalzesc putin in untul amestecat cu patrunjel si smantana.
Se serveste cu garnitura de cartofi si un pahar de vin alb.
Alte retete carne recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Piept pui cu ciuperci
mancare de post
Soia prajita cu piure de cartofi noi si sos de rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.