Friptura de vitel

Carnea de la piept sau pulpe se taie felii groase. Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie felii subtiri dupa care se aaaza int

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 250 ml supa de oase
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 crenguta de cimbru
  • 60 gr unt

Mod de preparare

Carnea de la piept sau pulpe se taie felii groase. Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie felii subtiri dupa care se aaaza intr-un vas. Peste legume se pun bucatile de carne, unt, se sareaza si se pipereaza. Se baga vasul in cuptor, se acopera cu un capac si se lasa friptura sa fiarba inabusit, in supa de oase. Cand carnea este moale, se ridica capacul si se lasa sa se rumeneasca.


Se serveste calda cu garnitura de legume .

Alte retete culinare:

Pastrav la cuptor

Tocanita de pui

Cartofi la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...