Vrabiile se curata, se spala, se sareaza, se pipereaza si apoi se pun intr-o tava cu unt sau untura. Se introduce tava in cuptor, la foc mediu si se
Vrabiile se curata, se spala, se sareaza, se pipereaza si apoi se pun intr-o tava cu unt sau untura. Se introduce tava in cuptor, la foc mediu si se stropesc din cand in cand cu sosul din tava. Dupa ce s-au rumenit, se adauga un pahar de vin si se lasa la fript.
Se servesc calde, cu sos si garnitura de cartofi.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Gratar de porc cu vinete coapte Rulada de porc
Nici nu stiu ce ai putea sa-ti doresti mai mult de la o negresa? Umeda, parfumata, pufoasa, aromata si nu in ultimul rand...
Negresa cu zmeuraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa