Friptura de vrabii

Vrabiile se curata, se spala, se sareaza, se pipereaza si apoi se pun intr-o tava cu unt sau untura. Se introduce tava in cuptor, la foc mediu si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vrabii
  • 2 linguri unt sau untura
  • 1 pahar vin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Vrabiile se curata, se spala, se sareaza, se pipereaza si apoi se pun intr-o tava cu unt sau untura. Se introduce tava in cuptor, la foc mediu si se stropesc din cand in cand cu sosul din tava. Dupa ce s-au rumenit, se adauga un pahar de vin si se lasa la fript.


Se servesc calde, cu sos si garnitura de cartofi.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Gratar de porc cu vinete coapte Rulada de porc

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...