Friptura deosebita

Carnea se curata bine de pielita si se taie felii aproximativ 10 se bat putin cu palma si se condimenteaza cu sare si piper. Se taie chiflele felii sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 dg muschi curatat
  • 2 dg faina
  • 1 g piper macinat
  • 12 dg unt
  • 10 bucati de anghinare (conserva)
  • 15 dg mazare (conserva)
  • 3 dl sos bearni
  • 5 bucati chifle
  • (cartofi prajiti)

Mod de preparare

Carnea se curata bine de pielita si se taie felii aproximativ 10 se bat putin cu palma si se condimenteaza cu sare si piper. Se taie chiflele felii sa obtinem cam 10 felii de raza 4 cm si inaltimea 1-2 cm se ung cu untura si se prajesc. Feliile de carne se frig in untura la foc mare pana devin rumene.

Mazarea fiarta se incalzeste in unt si se sareaza. Conserva de anghinare se incalzeste in sucul propriu.
Alte retete recomandate:

Mazare cu pui

Mazare cu ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...