Friptura din carne de vaca

Carnea se impaneaza cu fasii subtiri de slanina sau se infasoara in felii de slanina. Se adauga sare si se introduce usturoi si cimbru. Se baga apoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca
  • sare fina
  • 50 gr unt
  • 1 jumatate pahar apa
  • slanina
  • 1 jumatate pahar vin
  • 2 catei de usturoi
  • putin cimbru

Mod de preparare

Carnea se impaneaza cu fasii subtiri de slanina sau se infasoara in felii de slanina. Se adauga sare si se introduce usturoi si cimbru. Se baga apoi la cuptor si se stropeste mereu cu apa fiarta. La sfarsitul fierberii se toarna vinul si se potriveste la gust de sare daca e nevoie. Se lasa vasul acoperit si atunci cand intra usor furculita in carne de descopera si se lasa sa se mai rumeneasca putin.


Se serveste calda, cu sote de legume.

Alte retete culinare:

Chiftele

Ardei umpluti

Placinta de dovleac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert sufleu de branza cu capsuni

Un desert rapid, ușor și tare bun.

Desert sufleu de branza cu capsuni
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca