Friptura din carne de vaca

Carnea se impaneaza cu fasii subtiri de slanina sau se infasoara in felii de slanina. Se adauga sare si se introduce usturoi si cimbru. Se baga apoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca
  • sare fina
  • 50 gr unt
  • 1 jumatate pahar apa
  • slanina
  • 1 jumatate pahar vin
  • 2 catei de usturoi
  • putin cimbru

Mod de preparare

Carnea se impaneaza cu fasii subtiri de slanina sau se infasoara in felii de slanina. Se adauga sare si se introduce usturoi si cimbru. Se baga apoi la cuptor si se stropeste mereu cu apa fiarta. La sfarsitul fierberii se toarna vinul si se potriveste la gust de sare daca e nevoie. Se lasa vasul acoperit si atunci cand intra usor furculita in carne de descopera si se lasa sa se mai rumeneasca putin.


Se serveste calda, cu sote de legume.

Alte retete culinare:

Chiftele

Ardei umpluti

Placinta de dovleac

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii

A inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de...

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa