Friptura din carne de vaca la gratar

Carnea se taie felii groase si intre timp se infierbanta gratarul si se unge cu ulei. Se asaza apoi feliile de muschi sau antricoate si se pregateste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr antricoate sau muschi
  • 1 lingura ulei
  • sare fina
  • patrunjel verde tocat marunt
  • unt

Mod de preparare

Carnea se taie felii groase si intre timp se infierbanta gratarul si se unge cu ulei. Se asaza apoi feliile de muschi sau antricoate si se pregateste carnea in sange. Se sareaza si nu se intorc feliile pe gratar pana nu apare sangele deasupra si nu se inteapa carnea cu furculita ca sa nu curga sucurile.


Fripturile la gratar se servesc cu unt proaspat si cu patrunjel verde tocat.

Alte retete:

Placinta cu dovleac

Mancare de mazare

Tocanita de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Bomboane cu Nutella si alune de padure

Feriti linia, bomboane ingrasatoare :))

Bomboane cu Nutella si alune de padure
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa