1. Cureti bucatile de carne de pielite, le speli, apoi le stergi cu un prosop curat, le asezi pe masa de lucru si le prinzi capetele cu o scobitoare.
1. Cureti bucatile de carne de pielite, le speli, apoi le stergi cu un prosop curat, le asezi pe masa de lucru si le prinzi capetele cu o scobitoare.
2. Incepi sa le impletesti.
3. Pui friptura intr-o tava unsa cu ulei si dai tava la cuptor pentru 20-25 minute si, intre timp, mai stropesti friptura cu grasimea din tava.
4. Cand e gata, scoti friptura pe platou si o pastrezi calda.
5. In grasimea ramasa pui 1 lingura de faina si pui tava pe foc sau torni totul intr-o tigaie.
6. Lasi pe foc pana se rumeneste putin faina, apoi stingi totul cu vin, amestecand continuu, sa nu se formeze cocoloase.
7. Daca e nevoie, mai adaugi putina apa si praf de sofran pentru a obtine o culoare mai frumoasa.
8. Mai lasi sa dea un clocot, torni sosul pe un platou frumos si pui friptura impletita pentru sos.
9. Alaturi aranjezi frumos legumele trase in unt sau ulei si servesti cu salata verde.
Se serveste calda
Mda, am încercat să îmbin, tradiționalul cu noul ;) Și a ieșit ceva tareee buunnn ;) Dacă zmeișorii au dta...
Mini tarte cu chisalita din pruneDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata