Fierbe 2-3 kg de pulpa de porc cu piele in 0,5 litri de Coca Cola amestecata cu putina apa. In timp ce fierbe carnea, adauga si cateva cuisoare. Pres
Fierbe 2-3 kg de pulpa de porc cu piele in 0,5 litri de Coca Cola amestecata cu putina apa. In timp ce fierbe carnea, adauga si cateva cuisoare. Presara carnea fiarta cu zahar brun si piper macinat. Preincalzeste cuptorul si pune friptura pentru cateva minute in cuptorul fierbinte, la 240 de garde, incat sa se caramelizeze zaharul.
Alte retete mancare recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Aseara am urmarit ''Secrete de bucatar'' pe TV.Paprika,prezenta retea asta de chiftelute de cartof fara faina.Asa ca m-am pus...
Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj