Friptura in saramura cu piure de legume

Carnea se prajeste in unt, apoi o introducem intr-un cuptor la 175 grade, pentru 5-8 minute. Carnea trebuie sa ramana de culoare putin roz in interio

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Piept de cocos de munte
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • piper negru macinat proaspat
  • Pentru saramura: 0
  • 5 dl otet
  • rozmarin
  • piper roz
  • miere
  • Ca garnitura: piure de legume

Mod de preparare

Carnea se prajeste in unt, apoi o introducem intr-un cuptor la 175 grade, pentru 5-8 minute. Carnea trebuie sa ramana de culoare putin roz in interior. Asezonam cu sare si piper, apoi o punem in saramura.

Carnea se taie in doua pe lungime si se serveste cu piure de legume.

Alta mancare recomandata

Ciulama de ciuperci

Iahnie de fasole

Tocanita de pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...