Friptura la tava

Friptura de porc o taiem in fasii subtiri si le punem uniform, pe fundul unui vas termorezistent plat. Cartofii taiati ii prajim in ulei incins, ii st

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250-300 g friptura de porc slaba
  • 1 kg de cartofi
  • Pentru ghiveci: 1 ceapa mare
  • 1 lingura de untura de porc
  • 500 g ardei verde
  • 250 g rosii (iarna 300 g din conserva sau ghiveci de casa)
  • sare
  • maiorana
  • ulei pentru prajitul cartofilor.

Mod de preparare

Friptura de porc o taiem in fasii subtiri si le punem uniform, pe fundul unui vas termorezistent plat. Cartofii taiati ii prajim in ulei incins, ii strecuram si ii punem deoparte. In alt vas preparam ghiveciul, din ardei si rosii, il amestecam cu cartofii prajiti, asezonam cu maiorana din abundenta, turnam peste carne, acoprim cu rondele de rosii, apoi le incingem in cuptor, fara ca mancarea sa se usuce.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu blat de cacao si crema de vanilie

......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...

Tort cu blat de cacao si crema de vanilie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca