Carnea fiarta si racita se taie felii groase si se asaza intr-o forma de sticla incasabila, alternand feliile de carne cu felii de cartofi cruzi. Se s
Carnea fiarta si racita se taie felii groase si se asaza intr-o forma de sticla incasabila, alternand feliile de carne cu felii de cartofi cruzi. Se sareaza, se parfumeaza cu cimbru si se adauga untul. Totul se acopera cu supa de zarzavat si se introduce forma in cuptorul rece. Se potriveste focul "la mic" apoi, dupa ce s-a incalzit bine, se mareste putin focul. Se frige pina cind cartofii se pot consuma.
Se serveste fierbinte, cu salata de sezon.
Alte retete care contin cartofi :
Cartofi la cuptor
Pui cu cartofi
Salata cartofi
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase