Friptura Novodnai

Friptura Novodnai este delicioasa. Pentru aceasta mancare cu carne aveti nevoie de 1 kg muschi de vita taiat felii, batut bine cu ciocanul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg muschi de vita
  • sare afumata
  • nucusoara
  • piper
  • pudra de usturoi
  • usturoi zdrobit
  • 250 g unt
  • 100 ml de coniac
  • Garnitura de ciuperci cu sos de rosii:
  • 1 kg ciuperci
  • 100 g unt
  • 3 rosii tocate
  • sare afumata
  • usturoi
  • piper.

Mod de preparare

Friptura Novodnai este delicioasa. Pentru aceasta mancare cu carne, muschi de vita trebuie taiat felii, batut bine cu ciocanul, apoi presaram peste muschi: sare afumata, nucusoara, piper, pudra de usturoi si usturoi zdrobit. Separat in tigaie, punem 250 g unt la topit, iar cand este incins, asezam muschiul si-l prajim pe ambele parti. Dupa ce s-a prajit, turnam peste muschi 100 ml de coniac si flambam bucatile de muschi prajite.


Friptura Novodnai se serveste  cu garnitura de ciuperci cu sos de rosii – 1 kg ciuperci calite in 100 g unt, adaugam 3 rosii tocate, sare afumata, usturoi, piper. Dam la fiert timp de 20 de minute, apoi decoram cu patrunjel verde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii