Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de faina, un pahar de l
Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat.
Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de faina, un pahar de lapte si un ou batut spuma. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, dupa care se pune intr-o forma unsa cu 2 linguri de unt si tapetata cu faina. Compozitia se impaneaza cu felii de castravete murat taiat felii pe lung si se da la cuptor pentru o ora, la foc potrivit.
Se scoate cand s-a rumenit bine, se lasa sa se raceasca si se taie felii groase, care se servesc reci.
Se serveste cu garnitura de legume sote.
Alte retete care contin carne:
Pui cu ceapa
Salata piept de pui
Mazare cu carne de vita
"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...
Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj