Friptura servita rece

Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de faina, un pahar de l

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne macra de vaca
  • l pahar de lapte
  • 1 ou
  • 100 g faina
  • sare
  • piper macinat
  • 2 castraveti murati
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat.

Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de faina, un pahar de lapte si un ou batut spuma. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, dupa care se pune intr-o forma unsa cu 2 linguri de unt si tapetata cu faina. Compozitia se impaneaza cu felii de castravete murat taiat felii pe lung si se da la cuptor pentru o ora, la foc potrivit.

Se scoate cand s-a rumenit bine, se lasa sa se raceasca si se taie felii groase, care se servesc reci.
Se serveste cu garnitura de legume sote.

Alte retete care contin carne:

Pui cu ceapa

Salata piept de pui

Mazare cu carne de vita

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii