Se spala carnea, se curata de oase si pielite, se bate ca sa se subtieze si se intinde pe un fund de lemn. Se sareaza putin si se pipereaza dupa gust.
Se spala carnea, se curata de oase si pielite, se bate ca sa se subtieze si se intinde pe un fund de lemn. Se sareaza putin si se pipereaza dupa gust. Verdeata se toaca marunt, ciupercile se taie, ceapa se toaca fin si se rade coaja de lamaie. Carnea maruntita se amesteca impreuna cu ceapa, ciupercile, oul si coaja rasa de lamaie. Peste amestec se presara verdeata tocata fin si se omogenizeaza amestecul. Pe o folie de aluminiu, unsa cu ulei si presarata cu condimente, se asaza carnea si se intinde apoi amestecul format, in strat subtire. Se ruleaza carnea si se trang capetele ca sa nu iasa umplutura. Se pune intr-o tava cu apa, ulei, sare si piper boabe. Se introduce in cuptor pentru circa 90 de minute. Se scoate apoi din folie, se pune in tava si se mai introduce la cuptor pentru 30 de minute. Se stropeste din cand in cand cu sosul format in tava. Cand este gata, se scoate si se taie felii groase.
Se serveste pe platou sau farfurie.
Alte retete:
Muschi de porc la cuptor
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Initial bucata de piept de porc am vrut sa o pun in tuciul cu sarmale, apoi sa o portionez in 6 bucati ( atat imi trebuiau)...
Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varzaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata