Friptura umpluta cu verdeata

Friptura umpluta cu verdeata este o mancare delicioasa. Pentru aceasta reteta de friptura aveti nevoie de verdeata, ceapa, unt, piept de curcan si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura verdeata
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri mustar
  • 4 felii piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Verdeata se toaca marunt. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit intr-o tigaie in unt. Se adauga mustar si se incalzeste 1-2 minute, amestecand continuu. Se ia tigaia de pe foc si se adauga verdeata. Se amesteca bine. Se incinge cuptorul la 200 de grade. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza. Se asaza deasupra compozitia de verdeata, se pliaza si se fixeaza cu scobitori. Se incinge uleiul si se prajesc bucatile de carne 1 minut, pe fiecare parte. Se introduce apoi vasul la cuptor cca 6-8 minute.


Se serveste cu garnitura de legume sau orez.
Alte retete care contin carne:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Drob

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii