Friptura umpluta cu verdeata

Friptura umpluta cu verdeata este o mancare delicioasa. Pentru aceasta reteta de friptura aveti nevoie de verdeata, ceapa, unt, piept de curcan si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura verdeata
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri mustar
  • 4 felii piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Verdeata se toaca marunt. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit intr-o tigaie in unt. Se adauga mustar si se incalzeste 1-2 minute, amestecand continuu. Se ia tigaia de pe foc si se adauga verdeata. Se amesteca bine. Se incinge cuptorul la 200 de grade. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza. Se asaza deasupra compozitia de verdeata, se pliaza si se fixeaza cu scobitori. Se incinge uleiul si se prajesc bucatile de carne 1 minut, pe fiecare parte. Se introduce apoi vasul la cuptor cca 6-8 minute.


Se serveste cu garnitura de legume sau orez.
Alte retete care contin carne:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Drob

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita din organe de miel

Am făcut inventar în congelator și am descoperit un pachet cu măruntaie de miel ;) Cum cu drobul nu prea am success...

Tocanita din organe de miel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca