Se portioneaza gaina, se inabusa in untdelemn cu ceapa o ora, se pune sare si piper si se serveste cu legumele pregatite astfel: se fierbe fasolea, c
Se portioneaza gaina, se inabusa in untdelemn cu ceapa o ora, se pune sare si piper si se serveste cu legumele pregatite astfel: se fierbe fasolea, cartofii si morcovii, apoi se taie in bucati potrivite, respective rondele. Se taie costita afumata, se prajeste si se pune peste legume. La urma se adauga si verdeata.
Carnea se serveste cu hrean ras sau cu crema de hrean
Alte retete recomandate
Eu nu mananc deloc urda, de fapt nu prea sunt fana branzeturi (doar cascaval, mozzarella, o crema de branza pe paine din cand...
Placinte sarate, cu urda si mararGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa