Ghiveci cu carne de vaca

Se taie carnea in bucati potrivit de mari, se prajeste in untura pina incepe sa se rumeneasca, se adauga sare si apa calduta cit sa cuprinda carnea. S

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. carne grasa
  • 3 linguri untura
  • 1 patrunjel
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 1 vinata
  • 1 dovlecel
  • 1 mina bame
  • 1 mina fasole verde
  • 1 mina fasole grasa
  • 1 mina fasole tucara
  • 250 gr. mazare
  • 1 conopida mica
  • 2 cepe mari
  • 3 cartofi
  • 1 telina mica
  • 5-6 rosii mari
  • 2 catei de usturoi(facultativ)
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea in bucati potrivit de mari, se prajeste in untura pina incepe sa se rumeneasca, se adauga sare si apa calduta cit sa cuprinda carnea. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, 1 ora, 1 1/2 ora. In acest timp se pregateste zarzavatul. Se curata, se spala si se taie bucati nu prea mari. Se asaza zarzavatul peste carne, se adauga rosiile curatate de pielite si seminte-taiate felii- verdeata si sarea. Se lasa sa dea citeva clocote, apoi se pune la cuptor, miscind cratita din cind in cind, ca sa nu se prinda de fund pina scade zeama.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu mere si scortisoara

O minunatie de prajitura....care umple casa de parfum de mere si scortisoara...delicios!

Tarta cu mere si scortisoara
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca