Ghiveci de pui

Punem in vas de cuptor uns cu ulei carnea peste care asezam fasii de ardei gras si iute, ceapa, usturoi felii, presaram sare, piper si iutica. Peste t

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • ardei gras si iute
  • ceapa
  • usturoi
  • zacusca (merge si de cumparat)
  • condimente dupa plac
  • marar
  • cartofi
  • morcovi
  • suc de rosii

Mod de preparare

Punem in vas de cuptor uns cu ulei carnea peste care asezam fasii de ardei gras si iute, ceapa, usturoi felii, presaram sare, piper si iutica.

Peste toate punem strat de felii de cartofi, apoi de morcovi si un borcanel de zacusca.

Turnam cu suc de rosii si, daca se cere, apa. deasupra, marar.

Lasam la cuptor la foc molcom pana sunt gata.
Se poate servi fierbinte cu mamaliga rece, dar si cu telemea.

Pofta buna!

Reteta Ghiveci de pui a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de pui gasiti aici:

Piept de pui cu dovlecel, mere si mazare,

Fricassee de pui cu mazare si praz,

Ostropel de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...