Gulas cu carne de vita

Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper si in final 250 ml apa,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr carne de vita pentru tocana
  • 500 gr ceapa taiata cubulete
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 lingurite de maghiran
  • 1-2 linguri de boia
  • 750 gr untura
  • 4 oua
  • 4 cremvusti
  • coaja rasa de 1 lamaie
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • (castravete)

Mod de preparare

Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper si in final 250 ml apa, se acopera cu un capac si se fierbe cca 2 ore.

Intre timp se pregatesc 4 ochiuri de oua, iar cremvustii se tai pe margine si se prajesc. Cand este gata gulasul se amesteca cu smantana.

Alte retete culinare recomandate

Supa de rosii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca