Gulas cu galuste

Se taie ceapa felii subtiri si se rumeneste putin in ulei, dupa care se adauga carnea taiata in bucati potrivite. Se amesteca din cind in cind, ca sa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 3-4 cepe
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • 1 lingura bulion
  • unt
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se taie ceapa felii subtiri si se rumeneste putin in ulei, dupa care se adauga carnea taiata in bucati potrivite. Se amesteca din cind in cind, ca sa nu se arda. Cind incepe sa se rumeneasca, se adauga boiaua, bulionul, sare si putina apa. Se lasa sa fiarba inabusit, adaugind din cind in cind putina apa, pina se fragezeste carnea. Separat, se freaca o lingura de unt, un ou, faina, putina apa si sare. Se amesteca totul bine. Se ia cu lingurita din pasta si se da drumul galustelor in apa clocotita. Se tin sa fiarba 10 minute. Se scurg, se oparesc in unt si se pun in mincare sau se servesc ca si garnitura.
Mincarea trebuie sa fie servita foarte fierbinte

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...