Se incinge uleiul intr-o oala, se caleste ceapa tocata marunt. Se ia oala de pe foc, se presara boia si amesteca cu 2 linguri de apa. Se pune din nou
Se incinge uleiul intr-o oala, se caleste ceapa tocata marunt. Se ia oala de pe foc, se presara boia si amesteca cu 2 linguri de apa. Se pune din nou pe foc si se adauga sunca inmuiata din ajun, taiata in bucatele, se prajeste cateva minute si se stinge cu 2 l de apa. Se condimenteaza cu adaosul de vita, usturoi, se fierbe. Cand se inmoaie, se adauga patrunjelul verde si morcovul taiat in cuburi si la urma cartofii taiati cuburi. Daca e necesar se adauga inca o data atata apa, in asa fel incat sa acopere bine cartofii si se fierb. Inainte de servir, se adauga vinul si sare daca este nevoie. Gulasul devine mai satios imbogatindu-l cu frecatei sau galuscute preparate dintr-un ou.
Alte retete recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ciorba radauteana
Salata de boeuf este un preparat pe care multi romani aleg sa-l manance de Craciun si de Paste.
Salata de boeuf de CraciunIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa