Calim ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul. Presaram chimion si boia. Adaugam cubulete de carne de purcel si prajim pana ramane doar untura. Frun
Calim ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul. Presaram chimion si boia. Adaugam cubulete de carne de purcel si prajim pana ramane doar untura. Frunzele de varza se storc si se adauga la carne, cu putina apa. Taiem in bucati mai mari ardeiul gras si rosiile, apoi le punem langa carne si fierbem sub capac pana se inmoaie. Cand e gata, punem ingrosala cu smantana si il fierbem. Daca ne place gulasul picant, mai punem in timp ce mai fierbe, un ardei iute.
Alte retete carne recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Rulada de pui
Sandwich cu salată de ouă și somon afumat, o alegere grozavă pentru micul dejun sau chiar pentru un picnic în aer...
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa