Gulii delicioase umplute

Pentru guliile umplute se aleg gulii tinere, cam de aceeasi marime. Se curata, se scobesc si se umplu cu o tocatura ca pentru ardei. Se asaza in cratita.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 gulii mijlocii
  • 400 g carne macra
  • 1 felie piine
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura orez
  • 1 lingurita marar tocat
  • sare
  • Pentru sos:
  • 2 linguri untura
  • 1/2 lingura faina
  • 1 ceasca zeama de carne (sau apa)
  • 1 lingura bulion
  • 5 bucatele zahar
  • sare.

Mod de preparare

Pentru guliile umplute se aleg gulii tinere, cam de aceeasi marime. Se curata, se scobesc si se umplu cu o tocatura ca pentru ardei. Se asaza in cratita si se toarna deasupra un sos facut dintr-un rantas de faina cu untura, stins cu zeama de carne la care se adauga bulion de rosii si putin zahar ars. Dupa ce fierb pe masina, se dau la cuptor.


Guliile umplute se servesc calde.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ruladă de cașcaval în crustă de mac

Azi vă propun un aperitiv care se prepară extrem de ușor și care are, de fiecare dată, mare trecere la mesele festive....

Ruladă de cașcaval în crustă de mac
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca